Nyt samarbejde med Humade!

DID-LAB har indgået et nyt samarbejde med Humade: et dansk digitalt bureau, der siden 2010 har fokuseret på at skabe løsninger i mødet mellem teknologi og mennesker. Formålet med samarbejdet er fremadrettet at danne ramme om en række praksisnære forskningsprojekter, der skal sammentænke skabelsen af dyb forskningsbaseret viden med udarbejdelsen af nye digitale løsninger. Disse projekter vil særligt have fokus på udsatte grupper og brugerdrevne designprocesser.

Humade bidrager med stor faglig ekspertise inden for brugerdrevet design, prototyping og agile metoder. Bureauet har tidligere arbejdet med lang række interesseorganisationer, offentlige institutioner, NGO’er og ministerier, og har derudover en særlig forkærlighed for start-ups.

Leder af DID-LAB, lektor Morten Hjelholt, udtaler i forbindelse med samarbejdet: “Her i DID-LAB ser vi frem til et yderst spændende og fremtidssikret samarbejde. Humade er en enormt kompetent, ambitiøs og interessant partner, der netop sætter brugere i centrum og derved formår at skabe reel værdi. Jeg ser derfor samarbejdet som en unik mulighed for at skabe radikalt nye digitale eksperimenter og løsninger i krydsfeltet mellem forskning og praksis.” 

Lis Witte, director og partner i Humade, vil fremadrettet indgå som fast sparringspartner og ekstern ekspert i DID-LAB.

Læs mere på http://humade.com/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *