Ny bog om offentlig digitalisering!

Jannick Schou (PhD studerende) og Morten Hjelholt (lektor og leder af DID-LAB) har netop udgivet en ny bog på forlaget Palgrave Macmillan kaldet Digitalization and Public Sector Transformations. Bogen er en undersøgelse af, hvordan digitaliseringsprocesser i den offentlige sektor er med til at skabe en række storstilede institutionelle og sociale forandringer. Bogen samler op på flere års empirisk forskning og præsenterer en ny samlet ramme for at forstå digitalisering som et politisk projekt.

 

‘Jannick Schou and Morten Hjelholt have written an important contribution to the literature on the evolution of digital public services. Rather than defaulting to the technocratic narratives of many writers, they demonstrate that digitalization is part of an ideological project. This book should be read by everyone interested in electronic government.’

― Karl Löfgren, Associate Professor, School of Government, Victoria University of Wellington.

Du kan læse mere om bogen her.